zondag 9 december 2012

lift challenge # 31

hallo Allemaal


Via Marktplaats heb ik een hele mooie cartridge gekocht voor mijn Cricut. De Summer in Paris Cartridge. Ik wist alleen nog niet wat ik wou maken met de mogelijkheden die ik had totdat de challenge van het lift challenge blog voorbijkwam. Daar moet je een kerstkaart maken van een vorm die met kerst te maken heeft. Ik heb daarbij gekozen voor de piano. Met Kerst zing ik namelijk erg veel kerstliederen begeleid door de piano (met dank aan de pianist van ons koor). Ik heb de piano in de cricut craft room bewerkt tot een kaart en de tekst toegevoegd.


Nadat ik de kaart ontworpen had was het nog moeilijk om geschikt papier te vinden. ik wou het uit 1 vel papier snijden en dus moest het uit 2 kleuren bestaan. De hele plaatselijke hobbywinkel afgelopen maar vond alleen een zwart-wit papier wat ik geschikt vond. En eigenlijk is dat maar goed ook want ik vind hem erg mooi geworden.

Aan de linkerkant heb ik aan de binnenkant nog een sheet bevestigd voor de zwevende delen en extra stevigheid.

groeten
Wendy

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee en wat mooi uitgevoerd. Je moet maar op het idee komen groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel mooi kaartje is dit geworden en wat een originele vorm, ik zou daar nooit aan hebben gedacht, maar kerst en muziek gaan heel mooi samen! Bedankt voor het meedoen aan onze challeneg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een originele kaart heb je gemaakt. Leuk dat je meedoet aan de liftchallenge.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi en zeker origineel! Je moet er maar op komen. Ik vind ook de keus voor zwart/wit een goed idee, zo krijgt de vleugel een klassieke uitstraling. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi gedaan!! Deze is inderdaad wel heel origineel! Leuk dat je meedoet met de Liftchallenge!
  Groetjes, Yvonne (gast-designer)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, zeker leuk een vleugel. Muzieknotenpapier wordt vaak gebruikt, dus waarom dit niet. Leuke kaart, en bedankt dat je meedoet met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen