woensdag 19 september 2012

Beoordeling Hobbyshop Nellie Snellen Sevenum

Hobbyshop Nellie Snellen
Markt 23
5975 AM Sevenum
www.nelliesnellen.nl

Algemene indruk: (+)
De ingang van de winkel is mijns inziens niet mooi geplaatst. Je komt binnen langs een balie met naast je kluisjes waar je je tas in hoort te plaatsen. Je kijkt uit op een fournitouren rek en kan niet meteen goed zien waar je heen moet lopen. Als je dan links of rechts verder loopt zie je pas wat voor een schat aan hobbyspullen hier ligt verborgen. De winkel nodigt wel uit om lekker rond te struinen en te kijken wat er onderop de rekken nog aan schatten verborgen ligt.
Hoe groot is de winkel: (++)
De winkel is groot. Hoewel misschien niet alles makkelijk te vinden is is er vooral veel te vinden.
Gespecialiseerd in:
 Deze winkel heeft uiteraard alles van de spullen die door Nellie Snellen zelf zijn ontwikkeld. Daarnaast ook nog een ruim assortiment van andere merken. Toen ik er voor het eerst was viel het mij op dat er vooral heel veel verschillende knipvellen zijn.
Bereikbaarheid en parkeren: (++)
 De winkel ligt aan een doorgaande weg in het centrum van Sevenum. Sevenum is een dorp waar je gewoon gratis kan parkeren. Het ligt in een toeristische omgeving dus een bezoek aan deze winkel is goed te combineren met een leuk dagje uit. Parkeren kan goed voor de winkel. Mochten die plaatsen vol zijn dan kun je door een hek langs de winkel rijden en daarachter zijn nog voldoende parkeerplaatsen die speciaal voor een bezoek aan de winkel zijn gereserveerd.
Assortiment papier: (++)
 De winkel heeft een veel papier, zowel voor de scrappers als voor de kaartenmakers.
Assortiment stempels: (++)
 De winkel heeft veel stempels. Zowel stempels uit de series van Nellie Snellen als andere merken.
Assortiment cuttlebug: (++)
 De winkel heeft veel voor de cuttlebug. Het ligt en hangt versprijd over de hele winkel. Loop gerust een paar keer rond want dan zie je ineens weer nieuwe dingen. Ze hebben ook reserveplaten voor alle bekende stansmachines.
Assortiment cricut: (+-)
 Deze winkel heeft een standaard assortiment voor de cricut. Mesjes en snijmatten. Wel diverse formaten snijmatten
Aanbiedingen:
Via internet zijn er soms aanbiedingen waar je in de winkel even om moet vragen en dan kun je ze in de winkel ook voor die prijzen krijgen. (met name complete sets hebben een kortingsprijs) 2 keer per jaar is er een hobbymanifestatie georganiseerd door Nellie Snellen. Hoewel in de ochtend erg druk is het vooral in de middag als het wat rustiger is de moeite waard om die te bezoeken. Veel leuke demonstraties en workshops en leuke aanbiedingen en dan ook nog gratis toegang en een goodiebag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten