zondag 28 mei 2017

Feestje!

Hallo Allemaal


Het is weer heel lang geleden dat ik iets hier geplaatst heb. Toch wel wat dingen gemaakt maar geen tijd genomen om het te showen. Daar komt vandaag verandering in.

Ik zag dat er een challenge was bij Knutsels en Kadootjes waar ze vragen om CAS-kaarten. Ik vind dat vaak de mooiste kaarten. Ik volg ook diverse blogs die enkel gaan om CAS en heb een pinterest bord met CAS-kaarten.

Een goede CAS-kaart maken is qua werk niet zo moeilijk maar het bepalen of iets op de juiste plek staat en of er wel of niet nog iets bij moet maakt het toch moeilijk. Want als er weinig is moet het weinige wel goed zijn en kun je niet nog iets wegmoffelen. En wat je doet moet ook ergens toe dienen.Ik heb al vaak 2 edities van kaarten gezien met maar een klein verschil en dan is echt de ene kaart mooier dan de andere doordat dat gewoon beter klopt.

Vaak heb ik op mijn eigen kaarten ook nog heel wat aan te merken maar ik maak hem dan toch meestal niet opnieuw. Zo ook met de kaart die ik hier laat zien.Beide foto's zijn van dezelfde kaart maar met en zonder flits.

 
Nadat ik de kaart af had vond ik eigenlijk dat de plaatsing van de ballon wel iets hoger had gemogen. Maar dat is dan ook het enige wat ik erop aan te merken heb. Ik vind hem er strak en leuk uitzien.
Ze zijn gebruikt als uitnodiging voor het kinderfeestje van mijn dochter. Dus heb ik er meer gemaakt. Want een feestje vier je natuurlijk niet alleen!!liefs
Wendy

3 opmerkingen:

 1. Nou ja, Wendy! Na ruim een jaar weer terug! Wat leuk!! Ik vind je kartje super, pardon, kaartjes...
  Dank je voor het meedoen bij ons van K&K.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke serie kaarten. Hele mooie CAS uitvoering.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie CAS kaart.

  Bedankt voor je deelname bij de challenge van Knutsels&Kadootjes.

  Groetjes Nelly (DT K&K)

  BeantwoordenVerwijderen