dinsdag 31 juli 2012

Beoordeling Pique Creatief Helmond

Pique creatief
Vondellaan 46
5702 AL Helmond

Algemene indruk: (+)
 Bij binnenkomst voel je meteen de ruime lichte indeling van de winkel. Ik heb het idee dat dit 1 van de weinige winkels is die echt goed te bezoeken is als je rolstoelafhankelijk bent. Je komt binnen en kan via 1 gang naar het uiterste einde van de winkel lopen en loopt via een andere gang weer terug. Aan het einde van de gang ligt een workshopruimte. Er is een kleine speelhoek waar kleine kinderen zich even kunnen vermaken terwijl mama of papa rondsnuffelt in de winkel. De winkel kent geen ruime openingstijden, en de deur gaat ook echt dicht als je op sluitingstijd aankomt.
Hoe groot is de winkel: (+-)
De winkel heeft een prima formaat niet groot en niet klein.
Gespecialiseerd in:
Pique is een techniek die zich bezighoudt met het haken op kaarten. Voor deze techniek hebben ze neem ik aan alles in huis.  
Bereikbaarheid en parkeren:(++)
De winkel ligt buiten het centrum van Helmond maar bevindt zich wel in een blok waarin nog een paar winkels zitten.  De winkel ligt tegenover een vijver met daaraan meestal ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Je parkeert dus voor de deur.
Assortiment papier:(+)
 Ze hebben een prima collectie papier in de winkel. Zowel voor het scrappen als voor het kaarten maken.
Assortiment stempels:(+)
Aan een wand hangen diverse soorten stempels.
Assortiment cuttlebug:(+)
 Ze hebben een ruim assortiment met producten die geschikt zijn voor de cuttlebug.
Assortiment cricut:(--)
 Ze hebben geen cricut producten.
Aanbiedingen:(+)
De winkel heeft veel producten in het assortiment die gunstig geprijsd zijn. Hiermee bedoel ik dat ze naar mijn gevoel al bij de inkoop kijken naar wat de consument moet gaan betalen en daarbij er regelmatig voor kiezen om vooral de goedkopere producten te gaan voeren in hun assortiment. Daarnaast staan er een paar pakjes in de winkel met uitlopende artikelen die goed afgeprijsd zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten